Marczinka Mátyás

TANÁCSADÁS

BRANDING

Ha már van egy vállalkozásod, akkor miért ne hoznád ki belőle a maximumot? Legyen szó egyszemélyes vállalkozásról vagy egy egész cégcsoportról. Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy a NER és közszféra milliárdos megbízásait teljesítsd akkor egy saját brand építésével segíthetek neked egyről a kettőre jutni, növelni bevételeidet és elnyerni a vásárlóid vagy ügyfeleid maximális hűségét.

Mire jó a márka építés?

A branding tanácsadás célja az, hogy segítsen azonosítani és kiemelni a vállalkozásod értékeit valamint, hogy létrehozzuk a megfelelő képet és üzenetet, mely megalkotja a sikeres és hiteles márkát a piacon. Az erős márka kiemelkedik a tömegből, felkelti a figyelmet és segít az ügyfelek emlékezetében maradni, hogy legközelebb is biztosan visszatérjenek. Az erős és konzisztens márkaidentitás hozzájárul a céged vagy vállalkozásod megkülönböztetéséhez, az ügyfelek bizalmának növeléséhez és a hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítéséhez. A megfelelő brand stratégia és a hatékony aktív kommunikáció segítségével elégedett és lojális ügyfeleket szerezhetünk, és növelhetjük az üzleti eredményeket. 

Mit várhatok a munkafolyamat során?

Az eredményes branding tanácsadás során átfogó kutatást és elemzést végzünk a piacodról, a versenytársakról és a célcsoportodról annak érdekében, hogy pontosan megértsük a környezetet és az igényeket. A branding tanácsadás során segítséget nyújtok a logó, a színpaletta, a tipográfia és további vizuális elemek kiválasztásában, hogy konzisztens és összhangban lévő arculatot hozzunk létre. Emellett fontos hangsúlyt fektetünk a márkakommunikációra, beleértve a weboldalakat, közösségi média platformokat, reklámkampányokat és más marketing anyagokat.

TANÁCSADÁS

MARKETING

A marketing megkönnyítheti az értékesítést és egységes arculatot biztosít üzletednek. A tanácsadás során elsőként abban segíthetek neked, hogy megtaláld vállalkozásod számára a tökéletes kommunikációs csatornákat, valamint azokon aktív kommunikációt alakíthass ki a már meglévő vagy leendő ügyfeleiddel. Mindemellett kialakítjuk a stratégiai alapokat és márkaidentitást. 

Mire jó a marketing tanácsadás?

Egy alkalmas konzultáció maximum abban nyújthat számodra segítséget, hogy feltehesd kérdéseit, valamint átfogóbb képet kapj a marketing alapjairól, mindemellett a rendszeres marketing tanácsadás segít vállalkozásodnak vagy cégednek kialakítani egy tökéletes marketing kommunikációs folyamatot, amely hozzájárul az értékesítés sikeréhez, a piacod alapos megismeréséhez, valamint különféle stratégiák megalkotásához. Az együttműködés során a rendelkezésre álló statisztikák és havi riportok alapján felmérjük az aktuális piacot és elemezzük a versenytársakat, hogy egyedülálló pozíciót alakíthassunk ki a szektorban és helyzeti előnyre tehessünk szert. 

Mit várhatok a folyamattól?

A hosszútávú marketing együttműködés segít kialakítani egy erős márkaarculatot, amely meghatározó része a versenypiacnak. Kiemeljük a vállalkozásod vagy üzeneteit és értékeit, amelyhez igazítjuk a minden elemében egységes arculati stílust és vizuális elemeket. A folyamat közben 

Az inkubációs foglalkozások előre meghatározott események, amelyekre a vállalkozók szabadon csatlakozhatnak és saját üzletükkel kapcsolatos kérdéseit feltehetik a jelen lévő mentoroknak, akik megválaszolják azokat. A kérdéseket természetesen minden jelen lévő vállalkozó hallhatja, akik szintén fejlődhetnek és tanulhatnak azokból. 

Miben segít nekem a vállalkozói inkubáció?

Lehetőséget biztosítunk vállalkozóknak, hogy elsajátítsák a vállalkozási alapismereteket, valamint közösséget adunk. A foglalkozásokon hasonló vállalkozók vesznek részt, akik hasonló problémákkal küzdenek meg a mindennapokban, így más kérdéseiből és azokra adott válaszokból is fejlődhetnek a résztvevők. A foglalkozásokon rendszeres téma az értékesítés, arculati elemek kialakítása valamint különféle programok használata és integrálása. Gyakran előforduló téma a weboldal készítés, hírlevél küldés, online marketing, tartalomgyártás, de rendszeresen előfordul, hogy pénzügyi vagy jogi kérdéseket is megvitatunk erre avatott szakemberek társaságában. 

Mire számíthatok?

Mindenféleképpen fergeteges hangulatra és profi szakértelemre számíthatsz a vállalkozói inkubációs foglalkozások közben. A találkozóknak nincsen előre meghatározott tematikája. Megérkeznek a vállalkozók, elfoglalnak egy számukra szimpatikus helyet, majd sorban felteszik a kérdéseiket, amelyekre választ és sok esetben gyakorlati segítséget kapnak. Természetesen a szellemi táplálék mellett sok esetben előfordul, hogy a vállalkozók nem bírnak magukkal és különféle élelmiszerből készült földi javakkal érkeznek a foglalkozásokra, amelyeket kitesznek az asztal közepére megkínálva ezzel a többi résztvevőt. 

BUSINESS

COACHING

A business coaching olyan szolgáltatás, amely segíti az üzleti vezetőket és vállalkozókat a személyes és szakmai fejlődésben. Ez a folyamat alapvetően együttműködésre épül a coach és az ügyfél között, ahol a coach inspirál, támogat és segít a célok elérésében. A business coaching segítségével az ügyfelek képesek felfedezni és kiaknázni a saját potenciáljukat, fejleszteni a vezetői képességeiket, és hatékony stratégiákat kialakítani a vállalkozásuk sikerének elérése érdekében.

Miben segíthetek neked?

A business coaching célja, hogy támogassa az üzleti vezetőket és vállalkozókat a sikeres vállalkozásfelépítésben és működtetésben. A coaching folyamat segít az ügyfeleknek azonosítani és elérni a kitűzött célokat, valamint optimalizálni az üzleti teljesítményüket. A coach segítségével az ügyfelek fejleszthetik vezetői készségeiket, kommunikációs képességeiket és döntéshozatali kompetenciáikat. A coaching során az ügyfelek mélyebb önismeretre tehetnek szert, és képesek lesznek áthidalni az esetleges akadályokat és kihívásokat. Végül, a business coaching hozzájárul a vezetői hatékonyság növeléséhez, a szervezeti kultúra fejlesztéséhez és a hosszú távú fenntartható növekedés eléréséhez.

Hogyan néz ki a folyamat?

A business coaching folyamata magában foglalja a vezetőkkel való egyéni együttműködést, ahol a coach segíti az ügyfeleket a célok meghatározásában, az akadályok felismerésében és a hatékony cselekvési tervek kidolgozásában. A coaching eredményeként az ügyfelek nagyobb önreflexióra és önismeretre tesznek szert, növelik hatékonyságukat, önbizalmukat és képességeiket, valamint javítják a vezetői döntéshozást és a személyes fejlődést, ami hozzájárul a vállalkozás sikeres növekedéséhez és fejlesztéséhez.

szervezet és rendszer

FEJLESZTÉS

Minden vállalkozó életében eljön a pillanat, amikor ideje új szintre emelni vállalkozását és szervezetet építeni vagy éppen a meglévőt átalakítani. 

A szervezetfejlesztés tervszerű, a szervezet egészére kiterjedő, felülről szervezett törekvés, amely a szervezet hatékonyságának és életképességének növelését célozza a szervezeti folyamatokra való tervszerű beavatkozás útján, magatartástudományi ismeretek felhasználásával.

Miben segíthet?

A vállalkozásfejlesztés szolgáltatásunk célja, hogy segítsük ügyfeleinket a vállalkozásuk hatékonyságának növelésében, versenyképességük fokozásában és hosszú távú fenntarthatóságuk biztosításában. Arra törekszünk, hogy egyéni igényekre szabott megoldásokat nyújtsunk, amelyek a vállalkozás fejlődését és sikerét elősegítik.

Hogyan néz ki a folyamat?

Vállalkozásfejlesztés szolgáltatásunk folyamata a következő lépéseket foglalja magában. Elsőként alapos elemzést és felmérést végzünk az ügyfél vállalkozásáról, ahol megismerjük a célkitűzéseit, az erősségeit és a gyengeségeit, valamint áttekintést nyerünk a piaci környezetről. Ezután stratégiai tervezésre kerül sor, ahol közösen meghatározzuk a vállalkozás céljait és kidolgozzuk a személyre szabott vállalkozásfejlesztési tervet. Ezt követően a vállalkozás jelenlegi folyamatait és rendszereit elemzem, hogy azonosítsuk a hatékonyságjavítási lehetőségeket. Új vagy javított folyamatokat és rendszereket dolgozunk ki, amelyek segítik a vállalkozás fejlődését és optimalizálják a működést. Amennyiben szükséges, menedzsment-támogatást is biztosítunk, amely magában foglalhatja a projektirányítást, változásmenedzsmentet és hatékony kommunikációt. Végül, a folyamatot nyomon követjük és értékeljük, figyelemmel kísérve az eredményeket, és szükség esetén módosításokat hajtunk végre a tervekben. A célunk az, hogy a vállalkozásfejlesztési szolgáltatásunk segítséget nyújtson ügyfeleinknek a vállalkozásuk hatékonyságának és versenyképességének növelésében, valamint hosszú távú fenntarthatóságuk biztosításában.

vizuális

TERVEZÉS

A vizuális tervezés szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleink számára kreatív és hatásos vizuális megjelenést biztosítson. Az igényes és vonzó vizuális tervezés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kiemelkedjenek a versenytársak közül, erősítsék márkaidentitásukat és hozzájáruljanak a hatékony kommunikációhoz.

Miben segíthet?

A vizuális tervezés szolgáltatásunk célja, hogy olyan vizuális elemeket és design megoldásokat nyújtsunk, amelyek összhangban vannak az ügyfél vállalkozásával és célkitűzéseivel. Célunk, hogy erős és emlékezetes vizuális identitást hozzunk létre, amely tükrözi a vállalkozás értékeit és megfelel a célcsoport elvárásainak.

Miben segíthet?

Követelmények meghatározása. Koncepció alkotása.  A vizuális tervezés során kezdődik a vállalkozás igényeinek és céljainak alapos elemzése, figyelembe véve a brand és kommunikációs célokat. Ezután következik a koncepciók és design ötletek kidolgozása, melyek az ügyfél preferenciáin alapulnak. Együttműködve az ügyféllel, tervezőink létrehozzák a vizuális terveket és design elemeket, mint például logók, színpaletta, betűtípusok és arculati elemek. Ezeket a terveket követően folytatódik a vizuális tartalom létrehozása, beleértve a webdesign elemeket, marketing anyagokat és digitális grafikákat. A rendszeres kommunikáció és az ügyfél visszajelzései alapján finomítjuk és módosítjuk a tervezett megoldásokat, hogy teljes mértékben megfeleljenek az elvárásoknak. Végül, a vizuális megjelenés elkészültével a végső eredmény tökéletesen tükrözi a vállalkozás egyedi stílusát és megerősíti a márkaidentitást.