Marczinka Mátyás

Miért érdemes márkát építeni? Összeszedtünk nyolc meggyőző érvet a márkamarketing mellett!

Naponta számtalan márka jön velünk szembe az utcán, a közösségi médiában és más egyéb felületeken keresztül, amelyek különféle termékeket vagy szolgáltatásokat kínálnak számunkra. De mitől is lesz egy márka kiemelkedő?

Számolj le a halogatással! – Megosztjuk tapasztalatainkat, hogyan legyél motiváltabb

Az üzleti élet tele van kihívásokkal, amelyeket meg kell oldanunk, és feladatokkal, amelyeket el kell végeznünk, hogy a vágyott sikert elérhessük. Őszintén magunkba nézve mi is szenvedünk egy rossz szokástól...

Legjobb karácsonyi kampány ötletek, amelyeket vállalkozóként érdemes kipróbálnod

Szinte hihetetlen, de ismét elszállt egy nagyon tartalmas év és ismét kezdhetünk készülődni a karácsonyi kampányokra! Ha vállalkozó vagy, akkor biztosan találkozol majd soraink között néhány érdekes tippel, ötlettel annak érdekében, hogy mi alapján állítsd össze az idei kínálatod az ünnepekre.

Lehet, hogy a KATA átalakulásában több a lehetőség, mint először gondoltuk?

Minden válsághelyzetben vannak vállalkozások, amik megszűnnek, tönkremennek és vannak olyanok, amik pont ilyenkor alakulnak, vagy éppen kezdenek virágozni. Hogy mi a különbség közöttük? Marczinka Mátyás és Bencze Rita erről beszélgetett a WakeUp KibeszÉLŐ magazinban.

MOST van itt az ideje, hogy ne legyél seggfej! Te is felelős vagy az Ukrán menekült családok jövőjéért

Az oroszoknak egy szégyenteljes lépéssel sikerült egy pillanat alatt a koronavírus híreit eltüntetni a címlapokról, közösségi média oldalakról és egy új háborúval történelmet írniuk az utókor generációja számára.

“Már kalandvágyból sem akarok itthon maradni” – Rajtam kívül ne döntse el senki, hogy nekem mi a jó

Megfigyelve az elmúlt évek hatalmas kampányait, mindegyikben találhatunk egy közös pontot. Kitalálod, hogy mit? A félelemkeltést, és hogy mindig valaki más akarja nekünk megmondani, hogy mi a jó számunkra.

Mit jelent igazán boldognak lenni? – a tükör négy törvénye az életedre szabva egyenesen Dalai Lámától

Lássuk be, hogy kritizálni azt nagyon szeretünk. Olykor talán mind hajlamosak vagyunk rá, hogy másokat hibáztassunk még a saját hülyeségeink miatt is, és képessé válunk úgy felfújni egy apró dolgot, hogy hónapokig rugózunk rajta.

Marczinka Mátyás: “A kirakati bábuk életre kelnek”

Budapest nekem az a város ahol az ember mindent megtehet, és ahol igazán Önmaga lehet. Mégis van bennem egy kicsi gátlás miközben végigmegyek a körúton. Tegnap este ahogy sétáltam haza a kezelőből néztem az embereket és azon gondolkoztam...

Ó Szív Nyugodj – Marczinka Mátyás: Párhuzam József Attilától 1928-ból

Gyerekként határozottan utáltam tanulni. Soha nem állt hozzám közel az, hogy megtanuljak egy verset, vagy éppen az, hogy történelmet magoljak. Egyszerűen élet idegennek tartottam. Ahogy telt múlt az idő egyre közelebb került hozzám az irodalom...